CO2 neutrale verzending van alle bestellingen

Winkelwagen

Sensible exploring the great outdoors

wij willen zeilers inspireren en helpen

bewust duurzamer te watersporten

nohaca world cleanup day
Action

World Cleanup Day 2021

Het was een fantastische dag met grote dank aan de vrijwilligers. Van Brazilië tot Denemarken samen hebben we de Rijn & Singel in ieder geval voor een dag weer schoner gemaakt.

Lees verder »
Inspirational

Meet a sailor; Patrick Gasperz

Na een jaar zonder schip en een jaar niet zeilen door het coronavirus is Patrick weer volop aan het zeilen. Op zijn “nieuwe” Archambault A35 genaamd Downbeat, een sportieve performance cruiser. Aan het einde van het zomerseizoen een kleine terug blik van het seizoen zover en de plannen voor de rest van het jaar.

Lees verder »
Solutions

Waarom willen wij zeilkleding zonder PFC en PTFE

Al onze zeilpakken hebben een PFC vrije waterafstotende coating (Durable Water Repellant of DWR) en een (e) PTFE vrij waterdicht & ademend membraan. Maar wat is PFC en PTFE eigenlijk? Waarom worden deze kunststoffen gebruikt, zijn ze slecht voor het milieu en mogelijk onze gezondheid? En welke alternatieven gebruiken wij voor onze duurzame zeilkleding? Goede vragen die wij kort en bondig proberen te beantwoorden.

Lees verder »
Action

World Cleanup Day 2020

19 sept 2020 doet nohaca mee met de Maas Cleanup tijdens de World Cleanup Day op 19 september 2020! Jij doet toch ook mee?

#worldcleanupday #letsdoitworld #sensiblesailing #nohaca #maascleanup

Lees verder »

1% van elke verkoop is voor de planet.

×