CO2 neutrale verzending van alle bestellingen

Verzenden en retourneren

Op dit moment versturen wij onze artikelen alleen binnen het European Economic Area.  

Verzend- en retourkosten

België, Duitsland, Luxemburg en Nederland

  • Verzendkosten € 4,95
  • Gratis verzending vanaf € 25,00
  • Retourverzending is gratis

Bezorging in Belgie, Duitsland, Luxemburg en Nederland neemt meestal 1 tot 3 werkdagen in beslag. 

Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland

  • Verzendkosten € 10,00
  • Gratis verzending vanaf € 200,00
  • Kosten retourzending € 10,00

Bezorging in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland neemt meestal 3 tot 7 werkdagen in beslag. 

Overige EEA

  • Verzendkosten € 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 200,00
  • Kosten retourzending € 15,00

Bezorging in overige EEA neemt meestal 3 tot 7 werkdagen in beslag. 

Retourneren en ruilen

Na ontvangst van jouw bestelling kan je jouw bestelling of een gedeelte daarvan retourneren binnen 30 dagen voor welke reden dan ook. De artikelen en de verpakking moeten wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Is dit niet het geval dan houden wij ons het recht voor om de kosten in rekening te brengen.

 

Voor retour en ruilinstructies lees je verder onder de betreffende bezorgdienst waarmee jouw bestelling is geleverd.

Is het pakket bezorgt met Budbee? Meld je retour dan via de Budbee app of trackinglink aan.

 

Retour aangemeld? Verpak het product goed in een passende en gesloten doos en verder hoef je alleen nog op de bezorger van Budbee te wachten om het pakket op te halen.

 

Lukt het niet om de retour aan te melden, wil je een artikel ruilen, heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Stuur ons dan een persoonlijk berichtje via onze social media kanalen of mail ons op sailors@nohaca.com. Zonder bericht van jou of van ons word je terugbetaling binnen max. 30 dagen op je rekening gestort.

Is je pakket met een andere bezorgdienst bezorgd? Ga dan naar https://nohaca.shipping-portal.com/rp en meld je retour aan met je postcode en je track & trace of ordernummer.

Selecteer de artikelen die je wilt terugsturen en geef de reden(en) aan waarom je de artikelen wilt terugsturen. Bijv. verkeerd geleverd, of ruilen voor een andere maat of kleur.

Lukt het niet om de retour aan te melden? Stuur ons dan een persoonlijk berichtje via onze social media kanalen of mail ons op sailors@nohaca.com. Zonder bericht van jou of van ons word je terugbetaling binnen max. 30 dagen op je rekening gestort.

Gear swaps

Heb je een lidmaatschap op een High Seas zeilpak en is deze beschadigd? Meld je zeilpak aan voor een gear swap door ons een persoonlijk berichtje via onze social media kanalen te sturen of mail ons op sailors@nohaca.com. 

 

Let op het kan zijn dat er verzendkosten in rekening worden gebracht voor de gear swap. Dit staat los van eventuele reparatiekosten zoals genoemd in de voorwaarden van nohaca. Voor normaal onderhoud hoef je geen gear swap aan te melden. Deze word door ons gepland. 

Gear swaps in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland zijn tot 2 keer per jaar gratis daarna word er een toeslag van € 10,00 per keer gerekend.

De verzendkosten voor Gear swaps in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland zijn de eerste 2 keer per jaar € 10,00 per verzending. Bij de 3e verzending en daarna word er € 20,00 aan verzendkosten in rekening gebracht per verzending.

De verzendkosten voor Gear swaps in de Overige EEA zijn de eerste 2 keer per jaar € 15,00 per verzending. Bij de 3e verzending en daarna word er € 30,00 aan verzendkosten in rekening gebracht per verzending.

×