CO2 neutrale verzending van alle bestellingen

FAQ

Kijk of je de door jouw gezochte info kan vinden met een snelle zoekopdracht in de zoek navigatie?

Voorwaarden en beleid

Verzenden, ruilen en retourneren

Verzend- en retourkosten

Wij verzenden alleen naar landen binnen de Europese Unie (EU). 

België, Duitsland, Luxemburg en Nederland

  • Verzendkosten € 4,95
  • Gratis verzending vanaf € 25,00
  • Retourverzending is gratis

Bezorging in Belgie, Duitsland, Luxemburg en Nederland neemt meestal 1 tot 3 werkdagen in beslag. 

Overige EU

  • Verzendkosten € 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 200,00
  • Kosten van de return zending zijn voor de klant. 

Bezorging in overige EU neemt meestal 3 tot 7 werkdagen in beslag. 

Retourneren en ruilen

Na ontvangst van jouw bestelling kan je jouw bestelling of een gedeelte daarvan retourneren binnen 30 dagen voor welke reden dan ook. De artikelen en de verpakking moeten wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Is dit niet het geval dan houden wij ons het recht voor om de kosten in rekening te brengen.

 

Voor retour en ruilinstructies lees je verder onder de betreffende bezorgdienst waarmee jouw bestelling is geleverd.

Is het pakket bezorgt met Budbee? Meld je retour dan via de Budbee app of trackinglink aan.

Retour aangemeld? Verpak het product goed in een passende en gesloten doos en verder hoef je alleen nog op de bezorger van Budbee te wachten om het pakket op te halen.

Lukt het niet om de retour aan te melden, wil je een artikel ruilen, heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Stuur ons dan een persoonlijk berichtje via onze social media kanalen of mail ons op sailors@nohaca.com. Zonder bericht van jou of van ons word je terugbetaling binnen max. 30 dagen op je rekening gestort.

Is je pakket met een andere bezorgdienst bezorgd? Ga dan naar https://nohaca.shipping-portal.com/rp en meld je retour aan met je postcode en je track & trace of ordernummer.

Selecteer de artikelen die je wilt terugsturen en geef de reden(en) aan waarom je de artikelen wilt terugsturen. Bijv. verkeerd geleverd, of ruilen voor een andere maat of kleur.

Lukt het niet om de retour aan te melden? Stuur ons dan een persoonlijk berichtje via onze social media kanalen of mail ons op sailors@nohaca.com. Zonder bericht van jou of van ons word je terugbetaling binnen max. 30 dagen op je rekening gestort.

algemeen

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de zeilpakken te passen voor het bestellen. 30 dagen na je bestelling kan je jouw zeilpak ruilen voor een andere kleur, maat of je bestelling annuleren. 

Je kan bij ons betalen met o.a. iDeal, Bancontact, Giropay, SOFORT, PayPal en de meeste creditcards 

hoe werkt een gear swap?

Je kan een gear swap aanvragen als het zeilpak beschadigd is of niet meer werkt zoals je mag verwachten.

Je kan een gear swap aanvragen via Whatsapp, Facebook messenger, per e-mail, via de webchat of contactformulier. Zorg ervoor dat je het ordernummer bij de hand hebt en maak een foto van de beschadiging hebt.

Na het goedkeuren van je aangevraagde gear swap duurt het 1 werkdag voordat je swap word verzonden plus de normale verzendtijd.

Bij het aanmaken van een gear swap maken wij meteen retour aan. De verder retour instructies ontvang je per e-mail.

Nee gear swaps zijn inbegrepen in je lidmaatschap. In het geval van verkeerd gebruik of misbruik kunnen wel reparatie of vervangingskosten in rekening worden gebracht.

duurzaamheid

Polyamide stof wordt gemaakt van slierten van polyamide monomeren (gewonnen uit ruwe olie). Door gebruik te maken van gerecycled polyamide verminderen we het gebruik van (maagdelijke) fossiele grondstoffen. Gerecycled polyamide is een materiaal dat uit afval is gerecycled. De grondstof voor gerecycled polyamide kan bestaan uit oude visnetten, tapijten en andere soorten afval. 

De meest bekende vorm van polyamide stof is nylon, dat gebruikt wordt voor het High Seas Suit. Polyamide is een volledig synthetisch materiaal. Het wordt vaak gebruikt in de kledingindustrie vanwege zijn elasticiteit en zachtheid. Nylon is oorspronkelijk ontwikkeld als alternatief voor zijde, omdat zijde te duur was om te produceren.

“The intent of 1% for the Planet is to help fund these diverse environmental organizations so that collectively they can be a more powerful source in solving the world’s problems.”

— YVON CHOUINARD IN HIS BOOK “LET MY PEOPLE GO SURFING”

Als een 1% for the Planet business member ondersteunt nohaca dit doel door 1% van haar omzet te doneren aan verschillende goede doelen waaronder de Plastic Soup Foundation.

Lees meer over de organisatie op de 1% for the Planet website

Nog steeds niet de info gevonden waar je naar op zoek was? Stuur ons een berichtje en we helpen je zo snel mogelijk!

×